Горна Оряховица се включва в отбора на кампанията „Да изчистим България заедно”

Животът

05-09-2017, 08:29

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Почистването ще започне в 10.00 ч.

Горна Оряховица ще бъде част от отбора на България, в рамките на инициативата „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 16 септември (събота). Кампанията по почистването ще започне в 10.00 ч. В Горна Оряховица за почистване са определени асфалтовият път към хижа „Божур” и пътеката, свързваща Парк хотел „Джевана” и чешмата „Чуруковец”. В деня на инициативата, за всички, които желаят да се включат, на посочените места ще се раздават чували и ръкавици.

Община Горна Оряховица призовава гражданите да се включат в почистването на междублоковите пространства и на прилежащите терени към жилищните сгради.

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план. Акцент в кампанията „Да изчистим България заедно” е Денят на голямото почистване, който тази година за първи път ще се проведе през есента. Тазгодишното издание на кампанията „Да изчистим България заедно” ще завърши с класация и награждаване на областите с най-голям принос към каузата доказваща, че България може да бъде чиста.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)