Областният управител участва в обучение за предстоящото ни председателство на ЕС

Мисия

10-09-2017, 13:15

Снимка:

ОУ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Великотърновският областният управител проф. д-р Любомира Попова участва в петък в изнесено обучение на представители на Областните администрации, във връзка с изпълнението на дейностите по провеждане на комуникационните инициативи от Националния план за Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз за 2017 г. Лектори на събитието, което се проведе в Боровец, бяха министърът на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 Лиляна Павлова и началникът на политическия кабинет на министър-председателя Румяна Бъчварова. 
Областна администрация Велико Търново вече работи по подготовката на три публични събития, които ще бъдат проведени в населени места в областта. Тема на събитията ще бъде десетата годишнина от членството на България в ЕС и приоритетите на Българското председателство в Съвета на ЕС. Събитията ще са от два панела – в първия ще бъдат направени мултимедийни презентации, а вторият ще е част от съпътстваща програма – изложби, конкурси, спортни събития и други.
По време на обучението министър Лиляна Павлова говори за ключовите послания на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018, а заместник-министърът на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 Моника Панайотова направи в детайли мултимедийната презентация, посветена на десетата годишнина от членството на България в ЕС и приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов