UN BESO започва новата учебна година с голям фестивал за латино танци

Мисия

14-09-2017, 08:34

Снимка:

УнБесо

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Пъстрото събитие ще се проведе на откритата сцена до „Асеневци“ на 15 и 16 септември

Новата учебна година започва и в центъра за латино танци и изкуства UN BESO с мабащното пето издание на фестивала “UN BESO fiesta”. Пъстрото събитие по традиция ще се проведе на откритата сцена до паметника „Асеневци“ на 15 и 16 септември, а всички събития в него са с вход свободен.

Първият ден на фестивала е посветен на зумба. Програмата започва от 20:00 часа на 15 септември, петък, с безплатен урок по зумба. Първият ден на фестивала ще продължи с грандиозно зумба парти с начален час 21:00ч.

Вторият ден, 16 септември, е посветен на децата, а вечерта е отделена за латино танците за възрастни.

От 18:00 часа за доброто настроение на най-малките ще се погрижат аниматори, които са подготвили игри и много забавления за децата на Велико Търново за едно специално приключенско парти. Малчуганите ще научат и няколко танцувални стъпки в специалния урок за тях от 19:00 ч.  В 19:30 часа започва танцов спектакъл, в който възпитаниците от школата ще демонстрират най-новите хореографии в различни танцови стилове – класически и модерен балет, народни и латино танци.

В 20:00ч. започва безплатен урок по бачата, а час по-късно е началото на латино партито, на което ще звучат и салса, ча-ча и меренге.

„UN BESO фиеста е добре познат като събитие, което се утвърди в културния живот на Велико Търново през миналите три години. Фестивалът е много известен и в средите на танцуващите салса и латино танци в цяла България. Той е един жив организъм, който всяка година предлага нов формат и нови забавления за великотърновци и гостите на града“, казват инструкторите в UN BESO. „Фестивалът „UN BESO fiesta“  е инициатива, която организираме с много желание, защото тя изразява отношението ни към живота: да се веселим, да бъдем с приятелите си и да създаваме щастие за хората около нас“, допълват още трите инструкторки.

Новата учебна година започва и в денс центъра с откриването на нови групи по танци. Групата по салса за начинаещи се събира във вторник и четвъртък от 18:15 часа. Нови групи по зумба, латино танци за деца, народни танци и класически балет също очакват желаещите да се запишат.

UN BESO art & dance center се намира на бул. Никола Габровски 2 (в сградата на Дома на красотата).

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов