Хитовият мюзикъл „Котки“ за втори път на търновска сцена

Велико Търново Лайф

17-09-2017, 15:37

Снимка:

Държавна опера Варна

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фестивалът „Сцена на вековете” – с рекордна посещаемост за мюзикъла „Котките”

Великотърновската публика отново ще има възможност да гледа мюзикъла „Котки“, поставен от варненската Държавната опера. Големият хит на гениалния Андрю Лойд Уебър по стихове на Т. С .Елиът, идва за втори път на търновска сцена.

Спектакълът ще се играе на 29 септември от 19.00 ч. в ДКС „Васил Левски”.

Големият интерес към постановката, участвала това лято в оперния фестивал „Сцена на вековете“ е причина за повторното гостуване в старата столица на „Котки“, информират от Държавна опера Варна.

Билети за мюзикъла могат да се закупят от Двореца на културата и спорта, от Туристическия информационен център на ул. „Христо Ботев“ 5, както и от касата на ул. Асен Златаров № 5 (срещу бариерата за служебния паркинг на театъра). Билети за представлението се продават и онлайн, на сайта www.eventim.bg. Цената е от 10 до 20 лева.

„Котки“ на варненската държавна опера е с режисьор проф. Светозар Донев, хореограф-постановчик Анна Донева, диригент Страцимир Павлов. В главните роли търновската публика ще гледа: Бай Двузаконие - Людмил Петров, Манкъстрап - Пламен Долапчиев, Ръм Тъм Таг - Нейчо Петров – Реджи, Деметра - Сребрина Соколова, Бомбалурина - Филипа Руженова, Гризабела - Вяра Железова



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов