Хитовият мюзикъл „Котки“ за втори път на търновска сцена - velikotarnovo.utre.bg

Хитовият мюзикъл „Котки“ за втори път на търновска сцена

17 септември 2017, 15:37 | Velikotarnovoutre
  • Снимка:
    Държавна опера Варна

Великотърновската публика отново ще има възможност да гледа мюзикъла „Котки“, поставен от варненската Държавната опера. Големият хит на гениалния Андрю Лойд Уебър по стихове на Т. С .Елиът, идва за втори път на търновска сцена.

Спектакълът ще се играе на 29 септември от 19.00 ч. в ДКС „Васил Левски”.

Големият интерес към постановката, участвала това лято в оперния фестивал „Сцена на вековете“ е причина за повторното гостуване в старата столица на „Котки“, информират от Държавна опера Варна.

Билети за мюзикъла могат да се закупят от Двореца на културата и спорта, от Туристическия информационен център на ул. „Христо Ботев“ 5, както и от касата на ул. Асен Златаров № 5 (срещу бариерата за служебния паркинг на театъра). Билети за представлението се продават и онлайн, на сайта www.eventim.bg. Цената е от 10 до 20 лева.

„Котки“ на варненската държавна опера е с режисьор проф. Светозар Донев, хореограф-постановчик Анна Донева, диригент Страцимир Павлов. В главните роли търновската публика ще гледа: Бай Двузаконие - Людмил Петров, Манкъстрап - Пламен Долапчиев, Ръм Тъм Таг - Нейчо Петров – Реджи, Деметра - Сребрина Соколова, Бомбалурина - Филипа Руженова, Гризабела - Вяра ЖелезоваКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета