Депутатът Станислава Стоянова към студенти: „Държите в ръцете си парченце от успеха на страната“

Мисия

18-09-2017, 16:47

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Народният представител от Парламентарната група на ГЕРБ Станислава Стоянова поздрави студентите и академичния състав на Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов, където присъства на официалното откриване на учебната година.

В словото си, Стоянова, която е тясно свързана с висшето учебно заведение, се обърна специално към младите хора. Гл.ас.д-р Станислава Стоянова припомни многобройните успехи на завършилите висшето учебно заведение, което има повече от 80-годишна история. „Днес възпитаници на Академията заемат ключови позиции в управлението и мениджмънта, както във важни държавни и международни институции, така и във висшите нива на бизнеса у нас и по света“, каза народният представител. Тя изтъкна, че усилията, влагани на академичното поприще са усилия в интерес на нацията.

Станислава Стоянова, която преди да бъде преференциално избрана за член на Народното събрание бе преподавател в Катедра „Мениджмънт“ на Стопанската академия, се обърна с насърчителни думи и към първокурсниците: „Днес вие държите в ръцете си не само парченце от вашия личен успех, но и от бъдещето и успеха на страната ни като просперираща нация. Не се страхувайте да сбъркате, важното е да не спирате, да не се отчайвате и да покорявате знанието – ден, след ден“.

След откриването на академичната година в СА „Д. А. Ценов“ народният представител Станислава Стоянова се срещна с кмета на Свищов Генчо Генчев и председателя на ОбС д-р Кристиян Кирилов. Те я запознаха с хода по изпълнението на обекти от Интегрирания план за градско развитие, които са на обща стойност от близо 10 млн. лв.

Заедно със свои колеги от Народно събрание Стоянова посети на терен обектите. Тя се убеди, че дейностите в местата, на които през май направи оглед при началната фаза, са вече към своя финал и адмирира работата на местната власт. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов