Инж. Добрев благодари на участвалите в овладяване на кризисната ситуация с липсата на вода

Мисия

19-09-2017, 08:43

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Авария остави Горна Оряховица и четири села „на сухо” през уикенда

Кметът на Общината инж. Добромир Добрев благодари от личния си профил във Фейсбук на всички, включили се в овладяване на кризисната ситуация с липсата на вода в събота и неделя в Горна Оряховица, Първомайци, Поликраище, Правда и Драганово. Припомняме, че заради авариен ремонт на магистрален водопровод петте населени места останаха без водоподаване през почивните дни.

„Благодаря на служителите от ВиК „Йовковци”, които работиха по отстраняване на аварията и успяха да пуснат водата за населението в указания от тях срок.

Благодаря на служителите на Сектор „Специализирани оперативни дейности” при РД ПБЗН – Велико Търново и РС ПБЗН – Горна Оряховица, на Доброволно формирование „Раховец” и Служба „Обществен ред и сигурност” при Община Горна Оряховица за оказаното съдействие при снабдяване на населението с вода по време на ремонта. Благодаря и на гражданите за проявеното разбиране и търпение.

Надявам се кризисните ситуации да бъдат все по малко, но ако все пак се наложи, искрено вярвам, че както до сега, така и в бъдеще ще продължим да работим ползотворно и в добро сътрудничество”, благодари от профила си инж. Добромир Добрев.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001088397571&hc_ref=ARSF_N06LK3PPBTTakou5oqEwScDnBv8I58F6ZIezw_RdX5XasDHlfmu7HPDSTQnVeI&fref=nf&pnref=story

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов