Ева Майдел във Велико Търново : Всички вие имате потенциала да сте следващите шампиони на България

Спорт

24-09-2017, 14:24

Снимка:

пресофис на Ева Майдел

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП присъства на откриването на Европейската седмица на спорта

„Всички вие имате потенциала да сте следващите шампиони на България.”, това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел при откриването на Европейската седмица на спорта във Велико Търново. Над 200 деца от града  участваха в инициативата, която протича за трета поредна година под мотото „Бъди активен”.

„Изключително зареждащо е да видиш толкова млади хора отдадени на спорта. Не губете мотивацията и ентусиазма си, защото освен добра физическа подготовка, спортът дава и уникални способности, които ще ви помагат да постигате върхови постижения в живота. Страхотно е, че във Велико Търново разполагате с такава добра база за развитие на талантите си. Искрено желая за напред много големи успехи и медали.”, мотивира участниците българският евродепутат Ева Майдел ГЕРБ/ЕНП.

Откриването на Европейската седмица на спорта се проведе в реновирания спортен комплекс „Ивайло“, а сред присъстващите бяха също кметът на Велико Търново Даниел Панов, председателят на най-голямата парламентарна група в Народното събрание Цветан Цветанов, заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева и великотърновският шампион по плуване и световен медалист Антъни Иванов.

През целия ден на стадион „Ивайло” се провеждат разнообразния занимания по футбол, баскетбол, спортна и художествена гимнастика, борба, лека атлетика и шахмат. В многофункционалната спортна зала в двора на СОУ „Емилиян Станев“ и зала „Сава Величков“ ще има занимания по волейбол и бадминтон, а  тренировки ще се провеждат и на новото игрище за баскетбол в квартал „Колю Фичето”. 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов