„Етър” спря ЦСКА с 2:2

Спорт

30-09-2017, 20:18

Снимка:

Ангел Ганцаров, фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Иван Петков стигна до болница след единоборство с Лое

Без победител – 2:2 завърши юбилейният 25-ти двубой между "виолетови" и "червени" за Републиканско първенство на стадион "Ивайло". Голмайсторът на "червените" Каранга два пъти изведе своя отбор напред в резултата, а голмайсторът на "Етър" Бадара вкара петия си гол в първенството за 1:1. Втория гол за домакините беше след автогол за гостите.

Уникална атмосфера имаше на стадион „Ивайло” – 10 000 зрители, една трета от които бяха на ЦСКА в цялата южна част на стадион „Ивайло”. Страхотни агитки с подкрепа от първата до последната минута. Етърските фенове спуснаха от козирката огромен плакат в лика на Трифон Иванов и надпис: „Легендите не умират!”. Виолетови флагове, димки в бяло-зелено-червено и една възторжена подкрепа, на която играчите на „Етър” се отблагодариха по най-добрия начин.

В даденото 4-минутно продължение на мача Иван Петков бе ударен в главата при единоборство с Лое, но реферът не отсъди фаул, което вбеси скамейката и феновете на „Етър”. За протести бе изгонен от скамейката треньорът на вратарите Калоян Чакъров. Играта бе спряна, а състоянието на Петков се оказа сериозно и след края на мача той бе откаран в болницата. В 98-ата минута реферът отсъди и корнер за ЦСКА, след който Рубен Пинто опасно стреля с глава, но Христо Иванов по великолепен начин извади топката и предотврати гола.

Пред „виолетовите” предстоят двубои с „Левски” и „Лудогорец”.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов