Елитен руски балет със спектакъл във Велико Търново преди Коледа - velikotarnovo.utre.bg

Елитен руски балет със спектакъл във Велико Търново преди Коледа

12 октомври 2017, 08:07 | Velikotarnovoutre
  • Снимка:
    община В. Търново

Руската класика среща съвременната хореография в новото шоу на феномена FLEXX BALLET  “Fanatica”. Единствен по рода си FLEXX BALLET достойно представя руското танцово изкуство на световно турне през 2017 и 2018 година. За първи път балетът триумфира със своя нов спектакъл от танц, звук и най-иновативни 3D визуализации на многохилядния стадион в Бейджинг, Китай. В Шанхай от три години насам се намира едно от елитните танцови училища с името на FLEXX BALLET, където се обучават кадри от цял свят.

Тази Коледа Добрият Старец и EventsJar подаряват незабравими спектакъла на FLEXX BALLET във Велико Търново на 19.12 за гражданите и гостите на Старата столица.

FLEXX BALLET не е позната класическа пиеса, не е съвременно изкуство от типа на черния квадрат, който никой не разбира, FLEXX BALLET е ново поколение изкуство. Балетът е съставен от 25 танцьора – балетисти, някои от, които и латино танцьори, майстори на брейк денс и спортни танци, както и акробати. Компилацията от различни образи и умения дава една безкрайна висота и нестандартност на балета. FLEXX BALLET целогодишно прави кастинги и набира кадри от всички краища на света, които да се обучават в професионалните училища в Русия и Китай, а скоро и в други държави. Всички тези усилия, колекцията от изключителни таланти, феноменалните хореографии, изкусно ушитите костюми, музиката, най-новото от света на визуалните технологии, правят спектаклите на FLEXX BALLET неповторими и истинска наслада за окото и душата. Една палитра от силни емоции, естетика и удоволствиe.

Билети можете да намерите на касите на  ДКС „Васил Левски“ Велико Търново, бензиностанции OMV, Office 1, Orange, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета