Масов бой с праз лук май ще се проведе във В. Търново - velikotarnovo.utre.bg
Alternative Media Group

Масов бой с праз лук май ще се проведе във В. Търново

12 октомври 2017, 09:07 | Velikotarnovoutre
  • Снимка:
    архив, Velikotarnovoutre

  • Снимка:
    архив, Velikotarnovoutre

Над 700 души са заявили, че ще присъстват, а повече от 3000 са проявили във Фейсбук интерес към шантаво събитие, което се готви във В. Търново.

Става дума за масов бой с праз лук, който се предполага, че ще бъде проведен в старата столица на 24 октомври от 18:00 до 21:00 ч, в пространството край паметника на Асеневци. Съдейки по големия интерес, масовият бой с праз май наистина ще се проведе.

Фейсбук потребители вече са оставили купища забавни коментари, като например въпросът ще може ли да се използва зрял лук като гранати и какво ще се прави, ако участниците, похабяващи храна, бъдат нападнати от разярени вегани.

Описаните във Фейсбук подробности за нестандартния бъдещ ПРАЗник, са също така нестандартни, прилагаме ги без редакторска намеса: "Тей, начи идити на конницити у 18 часъ с по 2-3 парчета праз лука в ръка и с мноо бира , моаме се с праз лук кат за последно- като удари в слабините и в лицето , гърлото са збранени. Ако някой умре-устаями го да умре- това е част от лукането. Тва'й. Нека най- тъпия победи".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета