Горяха гараж и коли

Крими

15-10-2017, 13:24

Снимка:

архив РДПБЗН

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Гараж е горял снощи в Горна Оряховица, личи от бюлетина на областната противопожарна дирекция. Сигналът за пожар в гаражното помещение на ул. “Юрий Гагарин“ е получен в 19.59 часа.

Отзовал се е екип на Районната служба в Горна Оряховица с един противопожарен автомобил и четирима пожарникари. Установено е, че причината за възникване на пламъците е късо съединение. Огънят е унищожил акумулатор, бяла техника и домашно имущество, намиращи се в гаража. Спасен обаче е автомобилът, който е бил паркиран в помещението.

В 7.50 ч. вера в оперативен център –  Велико Търново е получен сигнал от дежурния диспечер на РСПБЗН- Полски Тръмбеш за катастрофа с транспортни средства. Произшествието възникнало в близост до с. Орловец. Поради опасност от възпламеняване, на място веднага се притекли четирима огнеборци, които обезопасили катастрофирал автомобил „Ровър“.

В петък, 13 октомври, в 19:19 часа е получен сигнал за горящ лек автомобил „Сеат Кордоба“. Возилото се намирало на ул. „Освобождение“ във В. Търново. Огнеборците предотвратили разрастването на пожара и спасили по-голямата част от автомобила, но са унищожени вентилатор за парно, арматурното табло и ел. инсталация. Причина за възникване на пламъците е късо съединение.

По-рано в петък автомобил горя и в Стражица. Сигнал за горящ „Нисан“, намиращ се на ул. „Промишлена“ е подаден в 14:45 часа. И в този случай причината е късо съединение. Огънят унищожил двигателя на автомобила



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов