24-годишният Йордан Марков с концерт във Велико Търново

Велико Търново Лайф

17-10-2017, 09:22

Снимка:

фейсбук, Йордан Марков

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Младият певец завършва поп и джаз пеене в Консерваторията, в класа на Стефка Оникян

Концерт-спектакъл ще представи пред търновската публика младият поп изпълнител Йордан Марков, съобщи Общинско радио. В него той ще изпее песни от първия си албум „Живот на кръстопът” и нови композиции. Ще участват и балет, и танцови фолклорни формации.

Йордан Марков е родом от Силистра. Пее от 5-годишен. Харесва естрадната музика. Завършил е специалност поп и джаз пеене в Консерваторията, в класа на Стефка Оникян. Носител е на множество музикални награди у нас и в чужбина. Познат е от участието си в „Пирин фолк” през 2011 година, когато печели Наградата на публиката и от „Сребърна Янтра”, когато получи Наградата на кмета. 24-годишният изпълнител работи с известни имена като Точно Русев, Евтим Евтимов, Ваньо Вълчев, Пламен Велинов, Мариета Ангелова, Светослав Лобошки, Александър Петров, Валинтин Пензов и Кристиян Янкулов.

Концерт-спектакълът на Йордан Марков е на 25 октомври от 19 часа в МДТ „Константин Кисимов”. Велико Търново е последният град от първото му национално турне през тази година.  Билети за шоуто могат да бъдат закупени от Туристически информационен център и на  ул. „Асен Златаров” 5 /срещу служебен паркинг на театъра/.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов