Народният представител Станислава Стоянова с приемна в Стражица

Животът

17-10-2017, 12:35

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инфраструктурата е сред най-належащите проблеми

Народният представител от ГЕРБ Велико Търново Станислава Стоянова и зам. областният управител инж. Детелина Борисова присъстваха на шестия пореден „Фестивал на житената питка” в град Стражица. В рамките на празника всички населени места от общината представиха своите традиционни ритуални пити и баници. Основан преди шест години от бившия кмет инж. Детелина Борисова, като възхвала на творчеството на Ангел Каралийчев, фестивалът на Житената питка днес вече се е превърнал в традиция. Народният представител Станислава Стоянова и Детелина Борисова връчиха награди на всички детски колективи от община Стражица, взели участие във Фестивала. Техните награди бяха осигурени от хлебозавода в града.

Малко преди празничните прояви народният представител от ГЕРБ проведе приемна с граждани от общината. Жители на Стражица сигнализираха за болен за населеното място проблем - денивелацията на уличната настилка и липсата на изправна канализационна система на шосето в близост до ДГ „Ангел Кънчев”, поради което детската градина се наводнява при всеки обилен дъжд или снеготопене.

Поставен бе и въпроса за лошата пътна настилка в участъка Полски Тръмбеш – село Моравица - Стражица. Заради състоянието на пътя превозвачите вече отказвали да обслужват автобусни линии в този участък. Народният представител Станислава Стоянова и зам. областният управител Детелина Борисова поеха ангажимент още тази седмица да проведат разговор с министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, за предприемане на спешни мерки за ремонт на пътя.

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов