Сребърен медал за Кристиян Менев от Международен конкурс в Пловдив

Велико Търново Лайф

24-10-2017, 12:20

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Талантливият болярин е ученик в ОУ „Бачо Киро”

8 – годишният Кристиян Менев от Вокална Школа „Best  Singers” спечели  втора награда на 10-тото юбилейно издание на Международния конкурс „С песен и обич творим добро” в Пловдив. Престижният музикален форум  се провежда в града на тепетата от ДВФ “Омайниче“, Община Пловдив и Военен клуб – Пловдив. Главният „виновник“ за случването на конкурса е Таня Орманова -  създател и ръководител на детската вокална формация.

Над  270  участника  се събраха, за да покажат своя талант на сцената на Военния Клуб в града под тепетата. Те се състезаваха в няколко направления – индивидуални изпълнители, камерни и вокални формации и музикално - сценично творчество и театър, разделени в 4 възрастови групи. Авторитетното жури в състав Мими Иванова, Ваня Костова и Невена Пейкова оценяваше младите таланти.

Кристиян се състезаваше в Първа възрастова група и впечатли  журито  с артистичното си изпълнение  на хитове на Георги Христов и Филип Киркоров.Организаторите се бяха постарали за спокойната творческа атмосфера, перфектна организация и богата съпътстваща програма, както и за много подаръци за участниците. Това е поредно високо отличие  на престижен международен форум за младия талантлив болярин за тази творческа година. Той е ученик в ОУ „Бачо Киро” и наред с пеенето свири на пиано.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов