„Етър“(2004) разби „Черноморец“ – отива на четвъртфинал

Спорт

26-10-2017, 08:42

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 14 ноември предстои тегленето на жребия

Тринадесетгодишните боляри елиминираха бургаския„Черноморец” в осминафиналите на официалната надпревара у нас и вече са на четвъртфинал в турнира за Купата на БФС, съобщиха на страницата си от отбора.

След победа за виолетовите от 1:0 с гол на Костадин Белалиев, в отговора днес играта протече при силен вятър и мокър терен в морския град. Домакинството не донесе желаната победа за „Черноморец“ и за пореден път „Етър“ се доказаха, като по-добри с 1:0.  С гол в актива на тима се разписа Георги Минчев. Общият резултат, който отведе младежите на четвъртфиналите и ги постави в топ 8 на страната, е 2:0. На 14 ноември предстои теглене на жребий,  мачовете ще се играят на 21 и 28 ноември.

Още една победа за отбора в първия си осминафинал донесоха юношите младша възраст на „Етър”, родени 2002 година, съобщават още от ръководството. Към челната осмица са се устремили и възпитаниците на треньора Марин Стефанов, които разгромиха бистришкият „Витоша” с 3:2. Реванш предстои на 8 ноември от 14 ч. на стадион „Христо Ботев” в Дебелец, а четвъртфиналите са насрочени за 22 и 29 ноември.

Юношите старша възраст, набор 2000 година, единствени претърпяха загуба с 5:1 при гостуването си на столичния „Левски”, а  реваншът ще бъде на 9 ноември от 14 ч. в Дебелец.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов