Кметът Даниел Панов: „Велико Търново е сред шестте града в България, генератори на икономически растеж“

Мисия

26-10-2017, 21:31

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

За пореден път общински съветници от БСП използваха трибуната на Общинския съвет, за да говорят неистини, възмути се кметът

Велико Търново е сред шестте града в България, които са генератори на добрия икономически растеж. Това заяви кметът на Велико Търново Даниел Панов по време на днешното заседание на общинския съвет, като подчерта, че работещата администрация от отговорни професионалисти има голям принос за добрите резултати.

„Преди шест години веднъж и втори път – преди две години, бях избран от великотърновци, за да съм кмет на всички, без никакво значение от политическите им пристрастия. Хората, които са в екипа ми, са ярко доказателство за това. Като работодател съм избрал най-добрите професионалисти, без да ги деля по никакъв друг критерий. Под всеки изготвен от тях документ стои моят подпис“, категоричен бе Даниел Панов.

„Навръх светлия християнски празник Димитровден, за пореден път общински съветници от БСП използваха трибуната на Общинския съвет, за да говорят неистини, както обикновено – да опитват да насаждат страх, да създават ненужно напрежение в обществото, да обиждат моя екип. Когато има допуснати грешки, нека тези общински съветници ми ги посочат. Вратата на моя кабинет е винаги отворена за конструктивни разговори и предложения. Но с гръмки фрази пред медиите в началото на сесиите резултати няма как да бъдат постигнати. Помагайте за правилните решения за Велико Търново, както го правят депутатите от всички политически сили, избрани от нашия регион“, завърши Панов.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)