На работна среща от МГЕРБ – В. Търново планираха дейността си до края на годината

Мисия

31-10-2017, 10:55

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Организират мащабен демонстративен велопоход в подкрепа на 13-годишната Никол

Поредна работна среща проведоха областният координатор на МГЕРБ Георги Недев и активисти от великотърновската младежка организация. Участниците в срещата обсъдиха бъдещата дейност на структурата, като обобщиха постъпили през последните седмици предложения за нови инициативи.

Предстои ръководството на МГЕРБ да организира мащабен демонстративен велопоход в подкрепа на 13-годишната Никол, която се бори с тежко заболяване. Целта на младите инициатори е да привлекат по-широко обществено внимание върху кампанията за набиране на средства, която тече в старата столица в момента. Предвижда се велосипедистите да носят и тениски с изписани банковите сметки. 

Залесяване, а също почистване на паметници, замърсени от графити, отново са сред планираните дейности на младежите. Освен това членове на МГЕРБ вече са осигурили дървен материал за пейки и маси, които собственоръчно да направят. Те ще заменят потрошените от вандали масички и пейки в междублоково пространство в кв. „К. Фичето“, оформено като парков кът.

Освен дейността до края на годината, Георги Недев обсъди с колегите си новопостъпилите заявления за членство в МГЕРБ. “Момчетата и момичетата от младежката организация се вливат в структурите на ГЕРБ с навършването на определените години, затова сме много доволни, че толкова интелигентни и дейни хора избират да се присъединят към нас“, коментира регионалният ръководител на най-голямата младежка политическа организация. Момиче от Троян и младеж от Каварна, възпитаници на юридическия факултет във ВТУ, са сред новите членове. От началото на 2017 г. във великотърновската структура са приети 36 човека.

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов