Start It Smart | Veliko Tarnovo показва трудния път към успеха с нов формат събития – #StartupStory

Мисия

04-11-2017, 15:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Създателят на първата онлайн студентска мрежа в България – Студентите.БГ, ще бъде гост-лектор на събитието

На 8 ноември (сряда) от 17:30ч. в зала 2 на Стопански факултет на ВТУ Валери Драганов, създател на Студентите.BG, ще ни разкаже как се стига до идеята за първата студентска платформа в България, какво е това и защо и колко важен е фокусът в предприемаческия път, както и как търсят и (дали) намират техните решения и как се стига до краен резултат.

Валери ще бъде гост-лектор на първото от новия формат събития на Start It Smart | Veliko Tarnovo #StartupStory. Форматът цели „да свали розовите очила“ от предприемаческите истории, представяйки трудностите и как гост-лекторите се справят с тях. Такава е и темата на първото му издание: „Да свалим розовите очила от предприемачеството“

Събитието се организира с партньорството на Стопански факултет на ВТУ, а билети могат да се намерят тук. Входът е свободен, а билетите запазват седящо място в залата. Организаторите напомнят, че не е нужно те да се разпечатват и носят на място, а просто регистрираните трябва да се открият във формата за  регистрации на входа. Регистрацията започва в 17 ч.

Повече информация за събитието и активността на организацията могат да бъдат открити на Facebook страницата на Start It Smart | Veliko Tarnovo, Instagram: @vt.startitsmart, както и в събитието тук: https://goo.gl/YASfHj

Студентската мрежа на България Студентите.БГ е първата такава в страната ни. Тя среща всички студенти, без значение в кой университет учат и каква специалнст са. Проектът има за цел да обедини студенти и преподаватели, за да подобри общуването помежду им и да бъде платформа за дискусии по въпроси, които ги вълнуват, свързани със материята, която изучават. Проектът е взет под крилото на БАН и носи обединителен характер за студентското общество. Входът е безплатен и регистрираните получават голям достъп при регистрация.

*Start It Smart | Veliko Tarnovo e предприемаческа организация, която цели да вдъхновява, свързва и образова младите хора във Велико Търново чрез поредица от събития и инициативи. Нашето мото е: да направим Велико Търново велик град за млади хора с велики идеи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов