Трима преспаха в ареста за притежание на наркотици

Крими

06-11-2017, 11:37

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Единият бил в неадекватно състояние

Амфетамин и марихуана иззеха служители на РУ – В. Търново. Снощи в 21,30 ч. служители на РУ – В. Търново са извършили проверка на 18-годишната Е. Д. от областния град. В нея униформените намерили и иззели  топче, съдържащо  около 1 гр. бяло прахообразно вещество, което при извършен полеви наркотест е  реагирало на амфетамин. Е. Д. е задържана за срок до 24 часа по Закона за МВР. Срещу нея е започнато бързо производство.

Вчера в 19,20 ч. служители на полицейското управление в областния град извършили проверка на младежи, намиращи се в близост до беседка на жилищен блок. В близост до тях са намерени топчета със суха, зелена листна маса, с общо тегло 5 гр., която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. В хода на проверката е установено, че наркотичното вещество е изхвърлено от 27-годишния Ф. Н. от същия град, известен на полицията и осъждан. Той е задържан за срок до 24. По случая е започнато досъдебно производство.

25 гр. канабис иззеха служители на полицейското управление във В. Търново. Вчера в полунощ е получен сигнал за мъж с неадекватно поведение в заведение в областния град. На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който е установил в заведението 32-годишния Г. Г. от София. В хода на извършената проверка в него са намерени и иззети 25 гр. канабис. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов