Ново спонсорско партньорство обяви футболен клуб „Етър ВТ“

Спорт

06-11-2017, 12:32

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

„Виолетовите“ ще си сътрудничат с популярната компания за спортни залози WinBet

Ново спонсорско партньорство обяви футболен клуб „Етър ВТ“. „Виолетовите“ ще си сътрудничат с популярната компания за спортни залози WinBet. Контрактът е със срок за една година. Договорът бе парафиран от заместник-кмета проф. Георги Камарашев, който е председател на Управителния съвет на „Етър ВТ“, както и от Биляна Митева – изпълнителен директор на компанията.

„Споразумението е с много добри финансови параметри, които ще доведат до повишаване на качеството на футбола. Условията за спорт във Велико Търново и в частност – на стадион „Ивайло“, ще станат още по-добри“, коментира проф. Георги Камарашев.

Той припомни, че през изминалото лято Общината е вложила над 200 000 лева за подобряване на градския стадион – основно ремонтирани бяха двете съблекални, както и санитарните възли във всички сектори. Напълно завършен бе бившият сектор за гости, където бе възстановено бетонното покритие, а по изискване на МВР бе монтирана висока ограда. Създадена бе нова зала за пресконференции, закупено бе оборудване за трафопоста. С целеви средства от спортното министерство стадион „Ивайло“ се сдоби със съвременно осветление.

Представителите на WinBet също изразиха удовлетворение от партньорството с „виолетовите“. Един от ангажиментите на компанията ще бъде осигуряването на информационно табло за футболните срещи, както и нови екипи за отбора.

Двамата капитани на „Етър ВТ“ Иван Петков и Иван Стоянов оцениха положително споразумението и бяха категорични, че контрактът затвърждава финансовата стабилност на клуба. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)