Арестуваха двама полицаи и четирима наркодилъри в Стражица

Крими

09-11-2017, 19:24

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Текат обиски и в село Джулюница

Двама полицаи и четирима наркодилъри са арестувани при мащабна операция на ГДБОП и "Вътрешна сигурност" към МВР в Стражица. Специализираната операция се провежда под наблюдението на ВКП. Ударът върху наркодилърите и техните покровители бил направен в четвъртък надвечер като акцията все още не е приключила, научи velikotarnovo.utre.bg. Задържаните униформени са служители на полицейското управление в града. Те били следени дълго време, защото имало сигнали, че съдействат на пласьори на дрога. Освен двамата блюстители на реда с белезници са оковани и прибрани в ареста и четирима наркодилъри, сред които руснак. При претърсвания на две жилища на наркоразпространителите са открити общо 50 чувала с марихуана.

Двамата арестувани полицаи осигурявали „чадър“ над бандата срещу заплащане. Предупреждавали са ги за полицейски проверки и са ги пазили от „конкуренти“. В момента, освен в Стражица, текат обиски и в село Джулюница, научи от запознати velikotarnovo.utre.bg.

ГДБОП и „Вътрешна сигурност“ извършват обиски и полицейското управление в града. "Акцията продължава. Текат процесуално-следствени действия.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов