Полицаи засякоха за ден нерегистрирани два камиона, лека кола и мотопед в Търновско

Крими

30-11-2017, 13:07

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Срещу водачите са предприети досъдебни производства

Нерегистрирани два товарни автомобила, лека кола и мотопед са установили за ден служители на РУ – Елена, Полски Тръмбеш и Пътна полиция. В сряда следобед в с. Лазарци при проверка на два товарни автомобила „ГАЗ“, управлявани от 38-годишния Х. Х. от с. Леденик и 19-годишния М. Г. от Елена е установено, че двете возила не са регистрирани по установения ред и са без поставени регистрационни табели. Срещу двамата водачи са започнати бързи производства.

Същия ден на ул. «Беляковско шосе» във Велико Търново униформените забелязали лек автомобил «Нисан Кашкай», без поставени регистрационни табели. При извършената проверка се оказало, че зад волана на возилото е 76-годишния Т. Б. от с. Леденик. Колата била закупена ден по-рано и не е регистрирана по установения ред.

При провеждане на специализирана полицейска операция вчера в с. Куцина е извършена проверка на мотопед, управляван от 60-годишния В. И. от Велико Търново. В хода на проверката е установено, че возилото не е регистрирано по установения ред. По случая е започнато досъдебно производство.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов