Един без книжка, един пиян и един дрогиран хвана полицията в региона за денонощие

Крими

01-12-2017, 09:56

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Срещу тримата водачи са започнали досъдебни производства

Неправоспособен водач е установен в Лясковец. Вчера по обяд е извършена проверка на лек автомобил «Опел Вектра», управляван от неправоспособния Б. И. (31 г.) от Лясковец. В хода на проверката е установено, че водачът е седнал зад волана в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. Срещу него е образувано бързо производство.

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на РУ – Г. Оряховица. Вчера следобед в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил «Мазда», управляван от 37-годишния Н. Н. от същия град. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин. Той е отказал кръвна проба. В него са намерени и иззети пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на хероин. Наркотичното вещество е с тегло около 2 гр. По случая е започнато бързо производство.

Водач, употребил алкохол е установен в с. Върбовка. Вчера служители на РУ – Павликени спрели за проверка лек автомобил «Фолксваген Голф», управляван от 54-годишния Г. Г. от Павликени. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1.99 промила. Г. Г. е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)