Община Свищов обяви коледни конкурси - velikotarnovo.utre.bg

Община Свищов обяви коледни конкурси

07 декември 2017, 08:22 | Мария Христова
  • Снимка:
    pixabay

Наградите са ще бъдат връчени в новогодишната нощ на площад „Алеко“

Няколко коледни конкурса обяви Община Свищов. Участниците следва да заявят своите предложения за най-красива коледна картичка, снимка на най-празнично украсени детска градина, училище, социално заведение, класна стая и др., Послание за 2018 г. и Инициатива на 2017 г. до 20 декември на място на адрес ул. „Цанко Церковски“ №2 или на e-mail: obshtina@svishtov.bg, до Анелия Димитрова - заместник-кмет. 
В надпреварата за картичка могат да се включат всички деца от детски градини, училища и социални заведения в Свищовско.  Всички подадени за участие картички ще бъдат изложени в сградата на Общината. За участие в конкурса за украсени сгради са поканени всички учебни и социални заведения и други учреждения от община Свищов. Без ограничение пък е надпреварата за Послание за 2018 г. 
Претенденти в категорията „Инициатива на 2017 г.“ могат да са учебни и социални заведения, неправителствени организации и фондации, културни институции, творчески формации, държавни и общински учреждения и др. Предложенията изпращайте в писмен вид, като в експозе опишете заложените цели, постигнатите резултати и обществената значимост на  инициативата.
Комисия с председател кмета на община Свищов Генчо Генчев ще разгледа предложенията в категориите и ще излъчи победителите. Наградите са осигурени от Община Свищов и ще бъдат връчени в новогодишната нощ на площад „Алеко“, след 00.00 часа.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета