33 автомобила репатрира търновската полиция през уикенда

Крими

11-12-2017, 10:52

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Само в събота трима са спипани пияни зад волана

17 автомобила е репатрирала великотърновската полиция в празничната за студентите нощ на 8-ми срещу 9-ти декември, съобщават от пресцентъра на дирекцията. През денонощието полицейските патрули в областта са проверили общо 422 граждани, от които 112 за употреба на алкохол и  217 автомобила, от тях 19 товарни. Съставени са 98 акта и са наложени 97 глоби по фиш.

Тази нощ полицията е репатрирала 16 автомобила. Заснети са били 64 видеоклипа за скорост, издадени са 2 заповеди за прилагане на принудителни административни мерки.

Само в събота служителите на МВР са спипали трима водачи, употребили алкохол. В 20,35 ч. в почивния ден в Свищов е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, управляван от  49-годишния Г. А. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,66 промила. Той е отказал кръвна проба.

Същата вечер в 20,35 ч. в с. Кесарево е извършена проверка на лек автомобил „Опел Агила“, управляван от 44-годишния Н. Ц. от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол апаратът е отчел 1,53 промила. Той е отказал кръвна проба. По двата случая са започнати бързи производства.

Отново в събота, в 04,40 ч. на ул. „Тодор Балина“ във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от 25-годишния И. К. от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,48 промила. И. К. е дал кръвна проба. Срещу него е започнато досъдебно производство.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов