Инж. Дилян Млъзев награди най-добрите спортисти в община Елена за 2017 г. - velikotarnovo.utre.bg

Инж. Дилян Млъзев награди най-добрите спортисти в община Елена за 2017 г.

14 декември 2017, 11:54 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Елена

Връчени бяха колективни и индивидуални награди

И тази година Община Елена организира Празник на спортистите с децата и младежите от спортните клубове и техните ръководители. Залата на Община Елена бе изпълнена с младите надежди на джудото, борбата, футбола и катеренето от спортните клубове „Ипон-87“ и „Дан Колов“, футболните -  „Чумерна“ и „Рудановски“ и клуба на катерачите от ТД „Чумерна 1901“.

Всеки от треньорите направи анализ на изтеклата спортна година и пожела на своите възпитаници здраве и още по-големи бъдещи успехи.

В своето приветствие кметът на общината инж. Дилян Млъзев изрази задоволство, че вижда толкова много деца, защото те са надеждата за бъдещи успехи и е хубаво да ги виждаме  на стадиона, на спортните игрища, далеч от компютрите и телефоните. След пожеланията за здраве, упоритост и нови, още по-значими успехи, инж. Дилян Млъзев връчи колективни и индивидуални награди.

От спортен клуб по джудо „Ипон-87“ отличени бяха: Йордан Мирянов, Димитър Иванов, Илия Наумов, Тихомир Димитров, Мирослав Тодоров, Валентин Пашов, Йордан Янакиев, Александър Илиев, Милен Йорданов и Николай Кисьов.

За спортен клуб по борба „Дан Колов“ награди получиха: Емил Христов, Мартин Стефанов, Божидар Добрев, Берке Алкин, Анатоли Христов и Денислав Кочев.

От футболистите в еленския клуб „Чумерна“ най-заслужили са били Мартин Момев, Петър Цанев и Мертджан Мустафов, а за ФК„Рудановски“ Константин - Максун Мустафов и Шукри Рамаданов.

От катерачите най-активни през годината са били Траян Матеев и Иван Димитров.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета