Коледари и ангелчета гостуваха на кмета Даниел Панов

Мисия

14-12-2017, 13:46

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът пожела на децата да получат много подаръци

Коледари и ангелчета от детска градина „Слънце“ във Велико Търново озариха общината. Добрите гости бяха посрещнати от кмета Даниел Панов. Малчуганите пяха коледни песнички, танцуваха, рецитираха стихове и изпълниха традиционното за българските обичаи коледуване. Децата създадоха много настроение и пожелаха на всички великотърновци да посрещнат в щастие предстоящите празници, а новата 2018 година да им донесе здраве и много успехи.

Даниел Панов остана приятно изненадан и поздрави малчуганите за отличните изпълнения и за чудесно пресъздадените коледни обичаи. Впечатляващи бяха одеждите на децата – момчетата бяха пременени с мъжки народни носии, характерни за посрещането на Рождество Христово, а момиченцата пресъздадоха образите на ангелчета.

Кметът пожела на децата да получат много подаръци, да бъдат здрави, да се радват на весела ваканция, да спортуват и да четат. Той поздрави учителите от детска градина „Слънце“, че възпитават малките великотърновци в дух на родолюбие и познаване на българските традиции и обичаи. Малчуганите бяха приветствани и от заместник-кмета Снежана Данева-Иванова.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)