Ева Майдел разпрати коледни картички, изработени от децата при Дневен център „Дъга“

Животът

15-12-2017, 19:57

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел поздрави свои партньори и колеги по случай предстоящите празници, с картички изработени от децата в Дневен център за деца с увреждания „Дъга“ във Велико Търново. 
Ева Майдел е приятел с децата и през март тази година бе техен гост в Деня на хората със Синдром на Даун. Тогава евродепутатът дари на Центъра комплекти от специализирани прибори за хранене, които дават възможност да децата да се хранят сами, без риск да се наранят. 
„Децата са най-голямото ни богатство и най-ценната ни инвестиция. Искрено вярвам, че страхотните картички, изработени от тях ще допринесат за прекрасното коледно настроение на моите съмишленици и колеги“, сподели Ева Майдел.
Евродепутатът се включи и в други благотворителни каузи в страната. Тя подкрепи инициативите на софийската фондацията за подпомагане и развитие на деца в неравностойно положение „Дечица“, както и благотворителния търг на областния управител на Хасково под надслов „Искам бебе“, който подпомага семейства с репродуктивни проблеми.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов