В понеделник е ученическият концерт в подкрепа на горнооряховчанина Пеньо Пенев

Мисия

16-12-2017, 07:21

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Благотворителен концерт в подкрепа на Пеньо Пенев организират в понеделник, 18 декември учениците от СУ „Вичо Грънчаров“. 38-годишният мъж страда от остра левкемия. Болестта се развива бързо, а средствата, необходими за лечението му са непосилни за семейството.

Под надслов „Да изплетем топлина“ на сцената в Зала 1 на Общината ще излязат Мажоретният състав на училището, Преслава Георгиева, Балет „Грация“. В програмата ще вземат участие още Вокална група при СУ „Вичо Грънчаров“, Вокална група „Славейче“, Балет „Ксани денс“, Балет „Калина“ и Клубът по спортна акробатика „Акро нова“.

Концертът ще започне от 18.00 ч. „Децата подготвиха благотворителната инициатива с голямо желание. Сами направиха плакатите и поканите за концерта, подготвили са много приятни изненади“, споделят учителите им и канят горнооряховчани да дойдат на концерта и така да се присъединят към благородната кауза.

Благотворителният концерт се организира със съдействието на Община Горна Оряховица.

Инициативите в подкрепа на Пеньо Пенев продължават. На 20 декември от 18.30 ч. в Зала 1 на Общината ще се състои благотворителен концерт, организиран от НЧ „Братя Грънчарови – 2002“.

38-годишният мъж в момента се намира в клиника в Турция, където провежда химиотерапията. Добрата новина от там е, че една от сестрите му - Силвия ще бъде донор на стволови клетки, тъй като между двамата има 100 % съвместимост.

 

За набиране на средства за лечението на Пеньо Пенев е открита дарителска банкова сметка:

BIC: UBBS BGSF

IBAN: BG71UBBS80021063534140

ОББ АД

Пеньо Павлов Пенев

Горна Оряховица



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)