За втора година община Свищов подари коледно театрално представление на децата

Мисия

19-12-2017, 14:41

Снимка:

община Свищов

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Невероятният спектакъл беше вълнуващото преживяване за всички малчугани

Коледното представление „Няколко часа до Коледа“, на Държавен куклен театър Габрово, поднесе вълшебни мигове на малчуганите от всички детски градини в община Свищов. Силните емоции, които  преживяха децата по време на представлението, ги накараха да съпреживеят заедно с героите вълнуващите часове до Коледа. 

На представлението, в салона на ПБНЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856“, присъстваха зам.-кметът Анелия Димитрова и началник отдел „Образование“ Румяна Кузева, по чиято идея се реализира за втора поредна година чудесната инициатива. Кметът на Общината Генчо Генчев отправи поздрав към децата, педагогическия и непедагогически персонал на детските градини по повод предстоящите празници, и изрази радостта си от факта, че в навечерието на Коледа децата от всички населени места са отново заедно и ще споделят вълнуващи моменти.

Коледната постановка беше изключително забавна и децата активно взеха участие в нея, като бяха първи помощници на добрите герои. В края на театралното приключение, всички посрещнаха с песен Дядо Коледа, който раздаде очакваните подаръци, избрани с много внимание от община Свищов, за всички детски градини.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов