Коледари хортуваха за здраве при Даниел Панов и търновската общинска администрация

Велико Търново Лайф

22-12-2017, 14:17

Снимка:

община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Дружина коледари от детско-юношески фолклорен ансамбъл „Българче” гостува в Община Велико Търново. Под звуците на автентичен фолклор добрите гости пожелаха здраве и спорна година на всички жители на старопрестолния град и селищата в общината, на кмета Даниел Панов и целия му екип му в администрацията.

Пременени в народни одежди, коледарите и оркестърът създадоха много настроение в последния работен ден преди Бъдни вечер и Рождество Христово. Дружината бе зарадвана с подаръци, които кметът им връчи. Коледарите бяха поздравени от заместник-кметовете Снежана Данева-Иванова, Ганчо Карабаджаков и проф. Георги Камарашев, както и от председателя на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Гост в кметството бе и заместник-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова, която също отправи приветствие.

Даниел Панов благодари на служителите в общинската администрация за постоянството и голямата отговорност, с която се отнасят към своите служебни ангажименти. „Благодаря ви, че сме заедно в мисията си да превръщаме Велико Търново и общината в по-добри места за живеене, образование, за създаване на семейства, професионална реализация, за култура и туризъм. Гордейте се, че за Велико Търново се говори с добро както в  България, така и в чужбина. Всичко това е и ваша заслуга“, обърна се Даниел Панов към колегите си в общинската администрация.

Кметът на Велико Търново пожела на всички великотърновци да посрещнат Коледа със своите близки и семейства, а домовете им да бъдат озарени от светлина и изпълнени с топлина.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)