Велико Търново посреща Нова година с R&B, фолклор и най-доброто от електронната музика

Велико Търново Лайф

28-12-2017, 14:49

Снимка:

община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

С атрактивна програма и истинско шоу Велико Търново ще посрещне новата 2018 година. Традиционен български фолклор, танцово шоу, R&B музика, поп хитове и здрав електронен саунд ще гарантират отличното настроение на жителите и гостите на Старата столица, които ще се веселят на площад „Майка България“. Подготвена е и празнична почерпка с месни хапки, банички с късмети, вино, бира и сладкарски изделия.

Празничната програма е организирана от Община Велико Търново, с подкрепата на фирми партньори. Точно в полунощ в новогодишната нощ кметът Даниел Панов ще поздрави великотърновци и гостите на града.

Шоуто ще започне в 23,00 ч. на 31 декември, а водещ ще е обичаният български актьор Георги Мамалев. В 23,10 ч. на сцената ще излезе звездата от „България търси талант“ Метин Енимехмедов, който е в главната роля в спектакъла Star Wars Dance Show. Следват празничен благослов и приветствие от кмета Даниел Панов.

Точно в полунощ фойерверки ще озарят нощното небе, което ще заблести в различни цветове. Танцьорите, музикантите и певците от ансамбъл „Искра“ ще поведат традиционното за Нова година Дунавско хоро. С пъстра китка популярният състав ще направи кратка обиколка из фолклорните области на България.

В 00,30 ч. на сцената ще излязат DEEP ZONE PROJECT и DJ ДИЯН, които ще представят най-доброто от електронната и хаус музика. Финал на празничната програма ще са изпълненията на R&B певицата Сантра и популярния поп-изпълнител Кристиян Янкулов.

Благодарение на съвместната работа между Община Велико Търново, Областната дирекция на МВР и частна охранителна фирма, за сигурността на жителите и гостите са взети всички необходими мерки. Още от 20,00 ч. главната улица „Васил Левски” ще бъде затворена за движение.

ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО

кани всички жители и гости на града

за посрещането на новата 2018 година

на 31 декември 2017г. от 23:00 ч. пред сградата на общината

Програма

23:00 ч. – начало с Георги Мамалев.

23:10 – STAR WARS DANCE SHOW – танцова формация на Метин Енимехмедов

23:40 – празничен благослов, приветствие от кмета на Община Велико Търново инж. Даниел Панов, видеостена – новогодишно слово на Президента на Република България.

0:00 ч. – новогодишни фойерверки, Дунавско хоро и фолклорна програма от ПФА „Искра“ – Велико Търново.

0:30 ч. – DEEP ZONE PROJECT и DJ ДИЯН

1:30 ч. – Сантра и Кристиян Янкулов

*Часовете са приблизителни

За да е истински празникът, са осигурени банички с новогодишни късмети, печено свинско месо, бира и сладкиши за всички, които изберат да посрещнат Нова година на площада пред общината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов