Етър привлече играч на Пирин - Благоевград - velikotarnovo.utre.bg

Етър привлече играч на Пирин - Благоевград

28 декември 2017, 19:47 | Velikotarnovoutre
  • Снимка:
    Етър

Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция на "виолетовите"

Нападателят Даниел Младенов е първото ново име от зимната селекция на Етър. Бившият играч на Пирин (Благоевград) подписа договор за година и половина с „виолетовите”, след като преди няколко дни разтрогна догова си с благоевградчани.

Роден е на 25 май 1987 г. в Кюстендил, играе като крило. Започва във Велбъжд, после е играл в Марек, Пирин, две години е в Левски (от 2010 до 2012), където има 45 мача и 7 гола. Кариерата му продължава в Черноморец, Монтана, Черно море,  отново Марек, гръцкия Трикала, Оборище, Септември (Симитли) и отново Пирин.

„Обадиха ми се от Етър, разбрахме се веднага. Надявам се всичко да е нормално и да бъда от полза на отбора. За последно бях в Пирин, но прекратих договора си. Причината е треньора Радуканов, знае се, че с него имахме конфликт и решихме, че двете страни трябва да се разделим. В Левски бях две години, беше хубав период, вкарах голове, бяха добър отбор и най-добрите ми спомени от кариерата са именно оттам.

Играя като нападател, навсякъде отпред. Ще направим здрава подготовка, но и в момента съм добре, така че няма проблеми с формата ми.

Имам поглед върху Етър, знам за какво става въпрос. Има поне 4-5 футболисти, с които сме играли заедно. Очаквам да се преборим за оставане в групата и догодина да вървим нагоре”, заяви Даниел Младенов.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета