Кметът на Елена кани съгражданите си на обществено обсъждане на проектобюджета за тази година - velikotarnovo.utre.bg

Кметът на Елена кани съгражданите си на обществено обсъждане на проектобюджета за тази година

01 януари 2018, 09:21 | Velikotarnovoutre
  • Снимка:
    архив, Velikotarnovoutre

Кметът на община Eлена инж.Дилян Млъзев отправя покана към местната общност за обсъждане на Проекта на бюджета на Община Елена за 2018 година.

Поканата се отправя на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси, в изпълнение на чл.29 ал.2 и от Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Елена.

 Дата за провеждане на обсъждането е 5 януари (петък), от 17.00 часа. Форумът ще се проведе в Пленарната зала на Община Елена

Дневният ред на обсъждането включва запознаване на присъстващите с основните показатели на проектобюджета и неговото обсъждане.

 Предложения по бюджета и инвестиционната програма на Община Елена за 2018 година могат да се предоставят писмено в Център за информация и обслужване на граждани на Община Елена, в работни дни от 9.00 до 17.00 часа и на интернет адрес: obshtina@elena.bg, не по-късно от 17.00 часа на 04.01.2018 година, както и по време на общественото обсъждане.

Етикети
мисия елена


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета