Краси Балъков изведе виолетовите на първата тренировка за полусезона

Спорт

08-01-2018, 20:04

Снимка:

ОП Спортни имоти

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В заниманието участваха и привлечените Георги Пашов и Дани Младенов

С 22- ама футболисти започна подготовка за пролетния полусезон в Първа професионална лига отборът на „Етър ВТ“. В 15:00 часа играчите бяха изведени на терена от главния мениджър на клуба Красимир Балъков и треньорите Станислав Генчев, Илиян Киряков и Калоян Чакъров. Бала поведе състезателите за първото им бягане на терена на стадион „Ивайло“. 
Утре и в сряда тренировките ще продължат при домашни условия, в четвъртък отборът заминава на лагер в Дряново.
В първата тренировка се включиха всички досегашни футболисти, без Александър Александров, Кирил Акалски, Цветомир Тодоров, Йордан Апостолов, Джихат Кямил и Веселин Минев, които вече се разделиха с тима.
В заниманието участваха и привлечените Георги Пашов и Дани Младенов, както и двама чужденци. Това са хърватин с немски паспорт - Денис Григич и сърбин Душан Младенович. Първият е вратар, вторият играе като ляв краен бранител.
26-годишният Григич е играл за последно в аматьорския немски „Фрикенхаузен“. Последният официален мач на високия 198 сантиметра вратар е на 16 септември 2016 година. Предстоят му проби.
Душан Младенович е на 27 години и пристига от лидера във втора сръбска дивизия „Динамо“ /Вранье/. Започнал е кариерата си в "Раднички" /Ниш/, играл е в "Слога" /Кралево/, "Железничар" /Сараево/ и други отбори. Младенович има стаж в сръбската Първа лига и мачове за Лига Европа. Преди да му предложат договор, ще изчакат резултатите от медицинските прегледи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов