Ирена Сиракова представя стихосбирката си „Танцът на любовта” в Търново - velikotarnovo.utre.bg

Ирена Сиракова представя стихосбирката си „Танцът на любовта” в Търново

12 януари 2018, 08:26 | Мария Христова
  • Снимка:
    pixabay.com

Авторката кани великотърновци на разговор за среднощните фантазии, приятелствата и още нещо

Стихосбирката "Танцът на любовта" ще бъде представена в Пиано бара в  хотел Панорама във Велико Търново на 21 януари 2018 г. от 16.30 ч., където с авторката Ирена Сиракова посетителите ще могат откровено и свободно да поговорят за живота, любовта, мечтите, среднощните фантазии, съдбата, приятелствата и още нещо на по чаша ароматно кафе. 
За да е настроението още по-магично и красиво, освен приятелски разговори и четене на стихове, търновци ще се насладят на "танца на прегръдката" - кизомба, а талантливата Айсял Аладжова ще изпее, акомпанирана от нейната банда, любимо нейно парче, което според нея е най-близко до настроението, което й създава книгата.
"Тази стихосбирка е символ на силата ми да сбъдвам мечтите си.
Както ще се уверите от всеки прочетен ред, не се притеснявам да разголя душата си и да я оставя без дрехи. И това ще е първото нещо, което ще ви убоде очите, когато започнете да четете. Именно откровеността, отпечатана на тези страници, е тайната съставка на моето лично изцеление." – казва за книгата си нейната авторка Ирена Сиракова. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета