Касова бележка за 5 стотинки играе за наградата от 50 000 лв.

Животът

12-01-2018, 16:05

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Общата стойност на регистрираните в област В. Търново бележки е почти 3,3 млн.лв.

Касова бележка за 0,05 лв. е фискалният бон с най-ниска стойност, регистриран досега за участие в Лотарията с касови бележки на НАП. Тя, заедно с още 5,2 млн. касови бележки, играе и за първата месечна награда от 2000 лв., която данъчните ще дадат в понеделник. Късметлията ще бъде изтеглен на 15 януари в сутрешния блок на bTV. Тогава ще стане ясен и поредният седмичен победител, който ще грабне чисто нов смарт телефон.          Устройството току-що беше представено на българския пазар и е с впечатляващи параметри – 8-ядрен процесор и 4 GB RAM. Телефонът има двойна предна камера за селфита, както и внушителна 16-мегапикселова задна камера.

До днес, за участие във втората част на популярната игра на данъчните в област В. Търново са регистрирани 234 хиляди фискални бонове на обща стойност 3,3 млн. лв. Близо 10 000 от бележките са от ПОС терминал. Всеки великотърновски участник в Лотарията се е отчел средно с по 163 касови бележки.

Тази година късметлиите в играта на данъчните  ще бъдат обявявани не само на официалния интернет сайт на Лотарията – kasovbon.bg, но и на специално създадената във Facebook страница https://www.facebook.com/kasovbon/. В социалната мрежа потребителите могат да следят последните новините около играта, както и да задават своите въпроси.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой печели и предметна награда на стойност приблизително 1000 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)