Температурите тръгват надолу

Животът

13-01-2018, 00:02

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Днес ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа умерен, на моменти силен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между минус 3° и 0°. Максималните ще бъдат между минус 2° и 1°.

Атмосферното налягане ще се повишава.

Над западните и централните части на Стара планина ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от източната четвърт. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около минус 3°, през деня температурата ще се понижава. На 2000 м. – максималните температури ще бъдат около минус 8°.

В неделя ще бъде облачно, на отделни места с превалявания от сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между минус 6° и минус 3°. Максималните ще бъдат между минус 3° и 0°.

Атмосферното налягане бавно ще се повишава.

Над западните и централните части на Стара планина ще бъде облачно, на места със слаби превалявания от сняг. Ще духа умерен до силен вятър от източната четвърт. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около минус 6°, през деня температурата ще се понижава. На 2000 м. – максималните температури ще бъдат около минус 12°.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов