Два строителни хипермаркета отварят във В. Търново

Животът

19-01-2018, 08:04

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Два строителни хипермаркета от утвърдени вериги, наложили се в България, отварят врати във Велико Търново напролет, пише kmeta.bg. Общата инвестиция в обектите ще надхвърли 13 милиона лева. Конкуренцията е добрe дошла за клиентите, тъй като всеки търговец ще се стреми да предлага по-добро качество на по-атрактивна цена. Във всеки от хипермаркетите ще бъдат предлагани по около 50 000 артикула.

И двете вериги са от години на местния пазар, но решиха изцяло да обновят обектите си. Едната от компаниите инвестира 10 милиона лева в нов търговски комплекс с 6 декара строителна площ, който ще се намира точно срещу градския мол, непосредствено до главния път за София. Освен всичко за строителството, посетителите ще могат да разгледат и голям градински център на открито. Разкритите работни места покрай инвестицията ще достигнат стотина.

Втората верига пристъпи към разширяване на своя магазин, който е част от голям търговски парк срещу областната  болница. Инвестицията е за близо 3 милиона лева, а хипермаркетът ще нарасне с над 2000 кв. метра.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов