Фен-клуб „Етър” приема нови членове

Спорт

20-01-2018, 10:28

Снимка:

ФК Етър, архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Членският внос се запазва на традиционните 30 лв.

Представителната фракция на ,,Фен Клуб ЕТЪР  стартира подновяването на членството за 2018г , обявиха днес запалянковците в социалната мрежа. Членският внос се запазва на традиционните 30 лв. Срещу таксата всеки получава по избор летен или зимен шал, брандиран с логото на виолетовия тим, както и 17% отстъпка на всеки закупен артикул от фен магазина, който се намира на стадион „Ивайло”.
Събраните от сдружението средства през настоящата година ще се използват приоритетно за изработването на нови видове и модели фен артикули, като за целта от тях ще бъдат заделени около 60%. За изработването на нови виолетови знамена и подновяването на старите се очаква да бъдат използвани близо 20% от постъпленията. Феновете предвиждат още 15% да отидат за ремонт на ударните инструменти, които огласят трибуните на всеки мач, а за пиротехника и хореография ще бъдат заделени едва 5% от средствата, заяви председателят на Фен Клуба -Венелин Русанов.

От сдружението призовават всеки, който търси повече информация как и къде да се включи във фен-клуба, да се свърже със запалянковците на тяхната страница.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов