Полицай е в болница, пиян тираджия го нападна с щанга

Крими

21-01-2018, 17:58

Снимка:

архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Служителите на реда завардили ТИР-а, защото криволичел и се удрял в мантинелите

Пиян шофьор на руски тир е вилнял днес след обяд по пътя през Хаинбоаз. При опит да бъде задържан, руснакът е грабнал щанга от товарното си возило, развъртял я и с все сила ударил с желязото единия от полицаите по главата.
Пострадалият униформен служител е откаран в областната болница във Велико Търново в безсъзнание и с комоцио.
Екшънът се разиграл около 14 часа. В район на Гурково водачът на тира бил спрян за проверка, защото патрул на пътна полиция забелязал, че возилото криволичи по пътя, удря се в мантинелите и причинява щети. При теста с дрегер, било отчетено сериозно количество на алкохол в кръвта на чужденеца.
По време на проверката, обаче той внезапно се метнал в камиона и отпрашил с пълна газ в посока към Велико Търново. Полицаите незабавно уведомили колегите си от старата столица и в Прохода на Републиката била изпратена патрулка, която да причака и да спре тираджията беглец. Когато руснакът бил спрян повторно на влизане в болярския град, той захванал да буйства срещу блюстителите на реда и оказал съпротива при задържането. Разяреният руснак, който дръзнал да посегне на полицай, бил окован с белезници и отведен в ареста.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов