Красимир Балъков след мача с "Лех": „Доволен съм от желанието, резултатите нямат значение”

Спорт

24-01-2018, 08:38

Снимка:

фк Етър

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

„Независимо срещу кого играем, резултатите нямат значение, за мен важно е как играе отборът. В третата седмица от подготовката сме и сега ще е най-тежко. Доволен съм от желанието и себераздаването в мача и изпълнението на тактическите задачи. „Лех” не е никак случаен отбор, борят за се титлата в Полша, освен това са и напред с подготовката. Стана много добра контрола, през втората част малко нарушихме организацията в играта и се видя, че сме далеч от тях. Много имаме да работим, но старание имаше от всички момчета и съм много доволен. За мен най-важното е футболистите да се подготвят по най-добрия начин и да изпълняват това, което изисквам.” – каза Краси Балъков след мача на етърци с тима на „Лех” снощи.

Алиуне Бадара има болка в бедрото, дадохме му почивка, но в следващия мач ще е на линия. Яни Пехливанов е на легло от 4 дни и на антибиотици и не можех да разчитам на него, вторият вратар Денис Григич също имаше проблеми.

За идването на Аласана Мане от „Барселона” основната заслуга е на Хосе-Мари Бакеро и на Лъчо Танев. Той тепърва ще прави подготовка, но го пуснах за малко, за да усети нещата. Като се подготви, в лицето на Мане ще имаме много здрава конкуренция в средата на терена.”

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов