Ремонтират болницата в Севлиево по проект „Красива България”

Велико Търново Лайф

29-01-2018, 09:51

Снимка:

община севлиево

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Предвиденото съфинансиране от общината е в размер на 110 000 лв.

Община Севлиево подаде проектно предложение за „Строително- ремонтни работи на вътрешно отделение на МБАЛ „ Д-р Стойчо Христов" “ – гр.Севлиево, област Габрово“ по Проект „Красива България“ на Министерство на труда и социалната политика по мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура”

Допустими кандидати по програмата са общините и държавните институции, които са собственици на обектите, включени в проектните предложения.

Подобряването на общинската здравна инфраструктура е сред основните приоритети на Община Севлиево, определен в Общински план за развитие на община Севлиево 2014 – 2020 г. Вътрешното отделение в сградата на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ е обособено самостоятелно на третия етаж, като общото състояние на отделението налага ремонт и рехабилитация на помещенията, електрическата и ВиК инсталации. В тази връзка Община Севлиево подготви проектно предложение „Строително - ремонтни работи на вътрешно отделение на МБАЛ „ Д-р Стойчо Христов" “ – гр. Севлиево, област Габрово“ с предвидено съфинансиране в размер на 110 000 лв.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов