Ремонтират болницата в Севлиево по проект „Красива България” - velikotarnovo.utre.bg

Ремонтират болницата в Севлиево по проект „Красива България”

29 януари 2018, 09:51 | Мария Христова
  • Снимка:
    община севлиево

Предвиденото съфинансиране от общината е в размер на 110 000 лв.

Община Севлиево подаде проектно предложение за „Строително- ремонтни работи на вътрешно отделение на МБАЛ „ Д-р Стойчо Христов" “ – гр.Севлиево, област Габрово“ по Проект „Красива България“ на Министерство на труда и социалната политика по мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура”

Допустими кандидати по програмата са общините и държавните институции, които са собственици на обектите, включени в проектните предложения.

Подобряването на общинската здравна инфраструктура е сред основните приоритети на Община Севлиево, определен в Общински план за развитие на община Севлиево 2014 – 2020 г. Вътрешното отделение в сградата на МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ е обособено самостоятелно на третия етаж, като общото състояние на отделението налага ремонт и рехабилитация на помещенията, електрическата и ВиК инсталации. В тази връзка Община Севлиево подготви проектно предложение „Строително - ремонтни работи на вътрешно отделение на МБАЛ „ Д-р Стойчо Христов" “ – гр. Севлиево, област Габрово“ с предвидено съфинансиране в размер на 110 000 лв.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета