Депутатът Станислава Стоянова: Правят се опити да се омаловажи успешната работа на правителството

Животът

31-01-2018, 15:20

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Фалшивите новини, вотът на недоверие, протестите за Пирин, годишният отчет на президента са опити да се омаловажи успешната работа на правителството и да се попречи тя да бъде на преден план в медиите и във фокуса на обществеността. Това каза народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова по време на среща със свищовски младежи.

На срещата присъства общинският клубен ръководител на МГЕРБ - Свищов Димитър Димитров, а също лидерът на ГЕРБ в дунавската община и председател на местния парламент д-р Кристиян Кирилов.

Поредните целенасочени атаки срещу управлението налагат активизиране на свободно мислещите и демократично настроени млади хора, единодушни бяха народният представител и присъстващите. „Именно младежите са тези, които успешно могат да популяризират постигнатите успехи и добрите политики, както в социалните мрежи, така и при ежедневните си срещи“, изрази мнение Станислава Стоянова.

Заедно с младите хора тя обсъди приоритетите и предизвикателствата пред страната ни по време на председателството на Съвета на ЕС.  Народният представител изтъкна, че благодарение усилията на премиера Бойко Борисов и политиката на правителството, България има шанс да се утвърди не само като добро място за бизнес и туризъм, но и като център и водещ фактор за стабилността на Западните Балкани.

За активната роля на представителите на МГЕРБ в обществения и политически живот говориха още участниците в срещата. Общинският лидер на ГЕРБ д-р Кристиян Кирилов бе категоричен, че най-голямата партия предоставя и най-големи възможности на младите хора да се развиват, а в кандидатските листи младежките организации винаги са достойно представени. „Всеки от вас е потенциален участник в изборите и на вас разчитаме, за да може ГЕРБ да затвърди и увеличи позициите си и на общинско ниво“, каза д-р Кирилов. „Длъжни сме на хората, които ни подкрепят, длъжни сме да оправдаваме това доверие, да продължаваме да работим и да подобряваме резултатите“, допълни още общинският координатор на ГЕРБ.

По време на работната среща младежите от ГЕРБ – Свищов планираха дейността си за предстоящите месеци и придържайки се към приоритетите на дясната формация, набелязаха бъдещите си инициативи.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов