300 000 лв. трябва да събере за броени дни семейството на болната Никол

Животът

01-02-2018, 11:21

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Детето трябва да замине за спешна операция във Франция

С броени дни разполага семейството на 14-годишната Никол от Велико Търново, за да събере нужната оставаща сума от 300 000 лв. за нейното лечение. Никол е със поставена диагноза Сарком на Юинг и се нуждае от спешна оперативна намеса, която е планувана за март месец във Франция. За интервенцията са необходими поне 700 000 лв., от които остава да бъдат събрани 300 000 лв. Процедурата по получаване на средства от Фонда за лечение на деца в чужбина е прекалено бавна, а всеки изминал ден е важен за живота на Никол и състоянието й става критично. Нейната последна химиотерапия у нас наближава, след което, ако не замине за Франция, ще се влоши.

В опит да подкрепят Никол в борбата с рака, група от доброволци организират благотворителен базар в МОЛ – Велико Търново  на 3 февруари и в МОЛ - София на 10-11.02.2018г, (събота и неделя). На базарите ще се продават различни вещи, като цялата събрана от продажбите сума ще бъде преведена на дарителската банкова сметка на Никол.

В групата „Надежда за Никол” във фейсбук всеки, който има възможност, може да изпрати ръчно изработени или ненужни вещи в помощ на базарите.

Сума по дарителската сметка на Никол може да се преведе по банков път, Изи пей или Еконт.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов