Община Елена за поредна година с участие в борсата „Ваканция и спа експо”

Мисия

01-02-2018, 11:32

Снимка:

община Елена

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Изложението е най-значимото туристическо събитие в България

Община Елена за поредна година ще вземе участие в международната туристическа борса „Ваканция и спа експо”, която ще се проведе в периода 14-16 февруари 2018 г. в София. С цел привличане на  повече гости в региона, на изложението ще бъде представен туристическия потенциал на общината - природните забележителности, културно-историческото наследство, традициите, занаятите, местните продукти. Тази година специално са подготвени два нови рекламни материала – „Еленският балкан – дестинация в четири сезона“ и „Календар на по-важните културни и спортно-туристически събития през 2018 г.“

Изложението е най-значимото туристическо събитие в България, предназначено за професионалисти в сектор „Туризъм“. В борсата традиционно участват туроператори, туристически агенции, хотелиери, общини, музеи от страната и чужбина. Това е най-посещаваната туристическа борса в България, на която си дават среща над 350 фирми и изложители и над 20 000 посетители, сред тях и немалко специалисти от туристическата индустрия.

За да утвърди своя имидж, Община Елена и Местен съвет по туризъм канят всички собственици на категоризирани обекти (хотели, къщи за гости, стаи за гости, заведения) да предоставят рекламни материали в срок до 12 февруари (понеделник) в стая 320 на общинската администрация.

През 2017 година се проведе томбола сред посетителите на щанда на Община Елена, като бяха раздадени 35 награди, предоставени от хотелиери, занаятчии и  производители.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов