Големият шампион Йордан Йовчев гостува във Велико Търново

Животът

01-02-2018, 17:23

Снимка:

община В. Търново

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна с големия спортист, многократен национален и световен шампион, олимпийски медалист Йордан Йовчев. Прочутият  гимнастик гостува в Старата столица, посети стадион „Ивайло“ и в залата за спортна гимнастика проведе открит урок и тренировка с децата от Спортен клуб „Етър – Стил“.

Шампионът  оцени високо инвестициите в спортната инфраструктура във Велико Търново, реализирани през последните няколко години по инициатива на Даниел Панов, екипа му в общинската администрация и в ОП „Спортни имоти и прояви“. Панов и Йовчев разговаряха за възможността Българската федерация по гимнастика да подпомогне осигуряването на нови уреди в залата по спортна гимнастика. Тя бе обновена заедно по време на мащабните ремонтни дейности на „Ивайло“.

Йордан Йовчев посети и едно от новите великотърновски заведения, където се срещна с десетки жители на Старата столица и със спортни деятели. Той говори за своя житейски път, за спортните си постижения. Особено впечатлени бяха младите хора, които получиха ценни съвети от шампиона.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов