ФСБ превземат крепостта "Хоталич" в Севлиево

Велико Търново Лайф

10-02-2018, 11:33

Снимка:

община Севлиево

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Градът ще бъде рок на 31 август и 1 септември 2018 г.

ФСБ ще превземат средновековния град и крепост "Хоталич" в първия ден на Рок фест "Хоталич" - Севлиево`2018. Рок легендите обещават грандиозно шоу с незабравимите хитове: „Високо“, „Протегнах две ръце да те прегърна“, „Обичам те дотук“, „След десет години“, „Пак ще се прегърнем“ и много други. Това е единственият фестивал с участието на бандата тази година у нас.

Останалите изпълнители в рок феста все още се пазят в тайна, но организаторите споделят, че готвят много изненади. 

Второто издание на феста в Севлиево ще бъде едно от мега музикалните събития на годината, а Севлиево ще затвърди окончателно титлата, която получи миналата година като „новата рок столица на България“.  

За втора поредна година организаторите ще обявят и конкурс за най-добра фотография от рок феста. Припомняме, че миналогодишният фотоконкурс „СЕВЛИЕВО РОК“ вдъхнови хиляди любители на обектива да заснемат неповторими мигове от шоуто и атмосферата, а спиращи дъха кадри запечатаха магията на древната крепост "Хоталич".  

„Община Севлиево очаква всички феновете на рока на Втория национален рок фест „Хоталич“, който ще се превърне в традиция, благодарение на общите усилия на общината и на спонсори", коментира кметът на Севлиево д-р Иван Иванов. По думите му "тази година ще изненадаме приятно феновете и ще им подарим едно незабравимо изживяване". 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов