Любовно селфи, базар и тематичен концерт във Велико Търново за Деня на влюбените - velikotarnovo.utre.bg

Любовно селфи, базар и тематичен концерт във Велико Търново за Деня на влюбените

13 февруари 2018, 09:26 | Мария Христова
  • Снимка:
    pixabay

Интерактивна игра ще дава награди

Благотворителен базар, посветен на Деня на влюбените, ще се проведе утре от 12 ч. до 14 ч. пред сградата на Община Велико Търново. След края му, също пред общината стартира безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН в мобилен кабинет със специалисти от регионалната здравна инспекция. От 14 ч. до 15 ч. ще тече и забавна информационно-образователна акция „Любовно селфи“, в която желаещите ще могат да си направят снимка – самостоятелно, по двойки или групово с импровизирани, ефектни фоторамки-валентинки. Ще могат и да участват в интерактивна игра „Любовта за мен е…“ с награди презервативи и балони.

Вечерта на 14 февруари от 18 ч. ще се проведе тематичен концерт „Вечер на желанията“ пред паметника „Асеневци“, в който ще вземат участие млади изпълнители.

Дейностите, посветени на Деня на влюбените – 14 фервуари, се организират от Регионалната здравна инспекция в партньорство с Община Велико Търново, Младежки дом – Велико Търново, Градски ученически парламент – Велико Търново, БМЧК, Център „Амалипе“ и учебни заведения.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета