Депутатът Станислава Стоянова се срещна с повече от сто членове на пенсионерски клубове

Мисия

15-02-2018, 12:42

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На срещата присъства и председателят на Общинския съвет в Свищов

Народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова поздрави членовете на пенсионерски клубове от общините Свищов и Белене, които заедно отбелязаха деня на лозарите, винарите и градинарите Трифон Зарезан. Повече от сто човека на достолепна възраст се събраха в комплекс „Мираж“ в дунавския град, където посрещнаха Станислава Стоянова като скъп приятел и не скриха радостта си, че тя отново е сред тях. Заедно с депутата от ГЕРБ, събитието на пенсионерските клубове уважи и председателят на Общинския съвет д-р Кристиян Кирилов. 

По-рано в празничния 14 февруари Станислава Стоянова разговаря с жители на Свищов, потърсили среща, за да изложат свои проблеми. Стоянова се ангажира да работи за разрешаването на дългогодишен казус, който й беше поставен.

Заедно с д-р Кирилов, Станислава Стоянова участва и в заседание на Постоянна комисия по здравеопазване, социалната политика, младежта, спорт и туризъм към Общински съвет - Свищов.

Народният представител уважи и празника на Винпром – Свищов, който тази година ще отбележи 70-годишен юбилей. Предприятието е един от най-големите работодатели в общината, като инвестира в модерна техника и лозови масиви.

„Изключително удовлетворение ми носи фактът, че благодарение на доброто управление на страната, родните предприятия имат възможността да се възползват от европейската солидарност и финансиране. Ние в най-голямата парламентарна група, заедно с правителството на премиера Бойко Борисов ще продължаваме да подкрепяме работодателите и да инвестираме в инфраструктура, защото това е пътят за продължаващо повишаване на заплатите и стандарта на живот на хората“, коментира икономистът Станислава Стоянова. Тя пожела на ръководството на Винпром – Свищов да продължават да поддържат доброто име и традициите на българското винопроизводство.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)